dimarts, 21 d’octubre del 2014

PRESENTACIÓ VEDRUNA - SANT SADURNÍSom la classe dels Lleons (P3), dels Dofins (P4) i de les Girafes (P5) de l’escola Vedruna – El Carme de Sant Sadurní d’Anoia. La nostra escola és una escola petita on tots ens coneixem i on les nostres famílies poden participar en tot moment. Tenim dos patis on passem estones molt divertides; un és el pati dels arbres i l’altre el pati de les pedres. Ja us podeu imaginar què hi ha: un ple d’arbres i l’altre amb moltes pedres i rodes.

El tema que hem escollit és la VEREMA ja que a la nostra comarca, Alt Penedès, hi ha moltes vinyes i ens agrada fer petites excursions i conèixer quin és el nostre entorn. A través de les nostres activitats volem que vosaltres també ho conegueu: anirem a la vinya en molts moments del curs, visitarem unes caves, coneixereu a les fil·loxeres, quines són les parts del cep...
A menys de cinc minuts de la nostra escola ja hi trobem aquestes vinyes que ens permeten veure quin és el canvi que fan al llarg de les estacions de l’any. Esperem que junts aprenguem moltes coses.

Les Girafes creuen que el Sol, solet ens acompanyarà durant tres estacions: tardor, hivern i primavera. A l’estiu no venim a l’escola i no podríem fer cap activitat. A l’estiu estem de vacances.
                                                                  Lleons


                                                                           Dofins
                                                                            Girafes1 comentari:

  1. Hola nens i nenes i senyoretes de les classes Lleons, Dofins i Girafes! M'ha agradat molt la vostra presentació i les fotos dels vostres grups. Em sembla que heu triat un tema molt interessant i que ens ajudarà a tots a aprendre molt al llarg de la tardor, l'hivern i la primavera. Fins aviat!

    ResponElimina